Durata de livrare: Aproximativ 3 zile lucratoare
Ingrediente Necesare: jumatate de ou, unt 70g, un bol mare, mixer de mana, spatula, tava, hartie de copt.
Sugestie: Pentru o consistenta mai crocanta, lasati mai mult timp la cuptor, iar pentru a iesi mai fine, timpul de coacere trebuie sa fie mai scurt
InstrucțIuni De Folosire: Intr-un bol bateti cu ajutorul mixerului untul (70g), pana devine cremos, dupa aceea adaugati plicul de sirop de porumb (20g) si jumatatea de ou si incepeti sa amestecati cu mixerul timp de un minut. Adaugati fulgii de ciocolata (270g) si amestecati bine cu ajutorul spatulei Pasul 2: Formati bile din aluat de marimea unui galbenus de ou (25g) si rotunjiti (14~15 buc)
Mod De Preparare - Friteuza Cu Aer Cald: Puneti hartia de copt in cosul de gatit, aranjati bilele de aluat si presati astfel incat sa semene cu niste monezi. [Pentru aparat de dimensiune mare - 7L: 8 bucati / aparat mic spre mediu - 5L: 5 bucati]. Coaceti la 150C timp de 20-25 minute. Scoateti fursecurile si lasati-le sa se raceasca complet.
Mod De Preparare - Cuptor: Preincalziti cuptorul la 180C. Puneti hartie de copt in tava, adaugati bilele de aluat si presati astfel incat sa semene cu niste monezi. Coaceti timp de 8-12 minute. Scoateti fursecurile si lasati-le sa se raceasca complet.
Scrie un review