Durata de livrare: Aproximativ 3 zile lucratoare
Ingrediente Necesare 7~8 Pers.: 300g Pastă de Fasole Neagră, 300g Cartofi, 300g Ceapă, 150g Morcov, 100g Zucchini, 1 Rădăcină de Praz (Partea Albă), 250g Carne de Vită sau Porc, 6 Linguri Mari de Ulei de Floarea Soarelui, 800ml Apă, 2 Linguri Mari de Amidon de Cartofi.
Sugestie: Dacă adăugați puțin zahăr, sirop de porumb sau sirop de orez, devine și mai gustos.
Mod De Preparare 2 Pers.: 1. Tăiați carnea și legumele în formă cubică de 1cm și prăjiți în 2 linguri de ulei, apoi luați de pe foc și lăsați la o parte 2. Puneți într-o tigaie o lingură de pastă și 3 linguri de ulei, apoi prăjiți la foc mic timp de 8-10 minute și aruncați ulei la final, pentru a rămâne doar pasta prăjită 3. Puneți 2 pahare și jumătate de apă, adăugați legumele și fierbeți timp de 8 minute la foc tare. În timp ce fierbe, amestecați din când în când, pentru a nu se prinde tăițeii de tigaie. Amestecați jumătate de lingură de amidon cu jumătate de pahar de apă rece, apoi turnați în tigaie și fierbeți încă 2 minute la foc tare 4. Puneți compoziția peste orez sau tăiței și serviți