Ramen Jin Jjampong 130g OTG
Ingrediente: faina de GRAU, amidon modificat (cartofi), amidon de cartofi
ulei de palmier, sos de fructe de mare condimentat (SEPIE, dextrina, ar-
dei gras, usturoi, CREVETI, CRAB, MIDII, ANSOA, COD), apa, proteine
vegetale hidrolizate (SOIA, GRAU, porumb), gluten din GRAU, extract de
SEPIE (SEPIE, sirop de amidon, glucoza), extract de MIDII, varza chine-
zeasca uscata, extract de alge (alge, dextrina, sare, STRIDII), varza us-
cata, ulei cu aroma de Jjambong (ulei de orez, SEPIE, ceapa, ardei rosu),
morcov uscat, SEPIE uscata, extract de SEPIE (SEPIE, sare, dextrina),
usturoi, sare, zahar, ardei rosu, ceapa, sos de SOIA condimentat (sos de
SOIA, CREVETI, extract de drojdie) extract de MIDII, fructe de mare con-
dimentate (SEPIE, sare, dextrina, CREVETI, ulei cu aroma de ardei rosu
(ulei de SOIA, ardei rosu), ulei cu aroma de legume (Ulei de canola, ar-
dei gras,ceapa), prajitura de peste uscata (POLAC, amidon de cartofi,
CRAB), dextrina, inozinat disodic, guanilat disodic, regulator de aciditate
(trifosfat pentasodic, polifosfat de potasiu, carbonat de sodiu, carbonat de
potasiu, difosfat disodic) guma guar, ceapa verde uscata, ciuperca ure-
che de lemn uscata, alge uscat, alginat de sodiu, extract de chili, guma
de celuloza, extract de ceai verde, riboflavina.
Contine: GRAU, SOIA, CRAB, CREVETI, MIDII, PLAC, SEPIE, STRIDII,
CALAMAR,ANSOA. Este produs intr-o unitate care foloseste si alune,
nuci,susan, lapte,oua, mustar. Mod de Preparare: 1. Se pune ameste-
cul de legume deshidratate in 550 ml de apa si se fierbe. Adaugati sosul
lichid si taiteii,apoi lasati sa fiarba timp de 5 minute.2.Opriți focul și serviți.
Valori Nutritionale Medii per 100g:500kcal
Grasimi:15g
din care acizi grasi saturati:7g
Carbohidrati:78g
din care zaharuri:8g
Proteine:14g
Sare:1,850mg
Informatii conformitate produs