Taiteii Yakisoba cu Sos 370g Otafuku
Ingrediente: Taitei 300g: faina de GRAU, apa, proteine din GRAU,
emulgator: E322 (SOIA), ulei de rapita, acid: E270, E325, E575,
colorant E160a, sare, regulator de aciditate:E500. Sos 70g:melasa,
apa, sos de SOIA (apa, SOIA, GRAU, sare, alcool), sare, pasta de
rosii,zahar,amidon de porumb modificat,otet distilat,condimente,
pasta de ceapa, pasta de mere, extract de drojdie, extract de
ciuperci, agent de ingrosare: E415, E1414, praf de ceapa, extract
de usturoi, suc concentrat de curmale, extract de morcov
Mod de preparare: Tigaie: se incinge uleiul intr-o tigaie, se adau-
ga cateva legume si taiteii, se calesc bine. Adăugați sosul și prăjiți
câteva minute. Cuptor cu microunde: puneți legumele și tăițeii
într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.Pune jumăta-
te din sos deasupra.Acoperiți și puneți la microunde la 500W
timp de 5 minute. După încălzire adăugați restul de sos și ameste-
cați bine
Valori Nutritionale Medii per 100g :310kcal
Grasimi: 1g
Din care acizi grasi saturati: 0g
Carbohidrati: 64g
din care zaharuri: 14g
Proteine: 11g
Sare: 1090mg