Tăițeii de cartofi dulci sunt o alternativă mai sănătoasă a tăițeilor, având în vedere că sunt făcuți din amidon de cartofi dulci și nu conțin grăsimi. Au o textură gumoasă și alunecoasă. Se folosesc în gastronomia coreeană, în mare parte pentru felul de mâncare Japchae 잡채. Acest preparat este unul nepicant și gustos pe bază de sos de soia, care conține multe legume și carne! De asemenea se pot folosi și la supă sau pentru orice tip de paste cu sos clasic!
Ingrediente: amidon din cartof dulce, amidon procesat.
Valori nutritionale per 100g: Energie: 1504kj/360kcal Grasimi: 0g, din care grasimi saturate 0g, Carbohidrati 88g, din care zaharuri 0g si Fibre 0g, Proteine 0g, Sare 0g
InstrucțIuni De Folosire:
Lăsați tăițeii în apă timp de câteva ore, sau chiar peste noapte înainte de a-i folosi. Nu adăugați sare sau alte condimente.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.